Ελληνικά Αγγλικά:Υπό κατασκευή Επετειακή εκδήλωση της Ε.Μ.Σ.

27.10.2019

 

 

Το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης με τη συμπλήρωση 80 χρόνων  συνεχούς προσφοράς του στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει στην πανηγυρική εκδήλωση του εορτασμού των 80 χρόνων της  Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών  την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.30 στο Θέατρό της, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του πολιούχου της πόλεώς μας Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Αλ. Καραμανλής.
Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του και θα του απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
 
 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική λαμπρότητα η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών γιόρτασε τα 80 της χρόνια από την ίδρυσή της στο κατάμεστο Θέατρο της (Κ.Θ.Β.Ε.)το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης συμπληρώνοντας  και αυτό 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα κοινά της Θεσσαλονίκης. Οι χορευτές και οι χορεύτριες φορούσαν μακεδονικές παραδοσιακές ενδυμασίες.
 Κεντρικός ομιλητής της ιστορικής αυτής εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Βουλευτής Θεσσαλονίκης και τακτικό μέλος της Ε.Μ.Σ. κ. Κώστας Αλ. Καραμανλής. Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απενεμήθη  το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας από τις χορεύτριες  του Λυκείου ελληνίδων Θεσσαλονίκης 

 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Softways S.A.