Ελληνικά Αγγλικά:Υπό κατασκευή

ΚΛΗΔΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΑΙΘΟΥΣΑ "ΕΛΛΟΠΙΑ'

 

 

 

 Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης κ. Ευανθία Στεργιάδου και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον χοροδιδάσκαλό τους Δρ. Γεώργιο Σοφιανίδη για την άρτια οργάνωση και παρουσίαση των χορευτικών ομάδων των ενηλίκων τμημάτων του ΛΕΘ στο ετήσιο έθιμο του Κλήδονα με διάφορα δρώμενα και χορούς από όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια αρμόζουν και στον χοροδιδάσκαλο του ΛΕΘ κ. Στέργιο Σταμπουλή για την εκπαιδευτική του ικανότητα στην εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε οι αρχάριοι χορευτές και το τμήμα καρκινοπαθών του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης να παρουσιάσουν επάξια τις χορευτικές τους ικανότητες. 

Τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε και σε όλους τους χορευτές και χορεύτριες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ιδιαίτερα στους δύο θαυμάσιους αφηγητές την κ. Κωνσταντίνα Θεοχάρη  και τον κ. Νικόλαο Κίκη που με τη θεατρική τους παρουσία έφεραν σε πέρας το πρόγραμμα " Από την Αρχή του θεριστή στου δρεπανιού μας τη γιορτή" που έλαβε χώρα στο Βελλίδειο Πολιτιστικό Κέντρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Powered by Softways S.A.