Ελληνικά Αγγλικά:Υπό κατασκευή

Παρουσία του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στην Αναγόρευση του Οικουμενικού Πατριάρχη κυρίου κυρίου Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

 

Στην εορτή των 80 ετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών(ΕΜΣ) συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης (ΛΕΘ)με την Πρόεδρο του κυρία Ευανθία Κωνσταντίνου ή Τέγου – Στεργιάδου, τη Γενική Γραμματέα ΜαρούλαΓούλιου και μέλη του ΔΣ. Την επετειακή αυτή εορτή κόσμησαν με την παρουσία τους δύο χορεύτριες του ΛΕΘ,που ήταν ενδεδυμένες με παραδοσιακές φορεσιές Γιδά (Μακεδονική Γυναικεία φορεσιά - Ρουμλούκι) και Προσοτσάνη Δράμας.

Στην επετειακή αυτή εορτή ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κύριος Βασίλειος Πάπας ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών τον Οικουμενικό Πατριάρχη κύριο, κύριο Βαρθολομαίο.

O Οικουμενικός Πατριάρχης στη συνέχεια επισκέφθηκε την αίθουσα της Πινακοθήκης της ΕΜΣ με τη συνοδεία των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης και εγκαινίασε την διαπολιτισμική εικαστική έκθεση με τίτλο: «TURKCELL - Η Τέχνη στην Επικοινωνία». 

 

 
Powered by Softways S.A.